At være vikar til nedrivning kræver faktisk en del

07 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er som bekendt nemmere at destruere noget, end det er at bygge noget, og du kan bare tage et blik på naturkatastrofer, der kan ødelægge hele byer på minutter, ja, endda sekunder, hvis det skulle være.

Men når man foretager en kontrolleret nedrivning, så kan det godt tage lidt lang tid, selvom det oftest i sidste ende er hurtigere end at opbygge noget, så længe der ikke er ophold i projektet, og man kan fortsætte fra start til slut uden pauser.

For der er store chancer for, at der kan gå noget galt, folk kommer i klemme, får ting i hovedet eller andet, så det er et farligt arbejde, som man ikke sætter hvem som helst til at gøre.

Det kan jo ikke sammenlignes med, når man skiller et brændeskur i haven, for det her kan være store huse, som man skal slette helt fra overfladen.

vikar nedrivning

Den rette arbejdskraft skal være vikar til nedrivning

Sådan tænkte man ikke førhen, for der kunne man mere eller mindre træde ind fra gaden og være med til en professionel nedrivning, for man havde ikke fokus på arbejdsvilkår, da man mere så på, hvor hurtigt det kunne gøre, og hvem der ville gøre det billigst – og folk stod i kø for at få noget arbejde.

Derfor kunne man måske godt komme til at lyve lidt, når der skulle bruges vikar nedrivning, fordi man mere så på, at det var en mulighed for at få noget arbejde, og man slækkede også på sikkerheden.

Folk er ikke så desperate længere, da vi har et velfærdssamfund, og desuden har man fået sat den fordeling mellem vikarer og arbejdspladser i orden, så man sørger for at gøre det ypperste for at finde den egnede arbejdskraft som vikar, der opfylder de forventninger, der er til erfaring og uddannelse.