Den ultimative oplevelse med en Rabbit vibrator

Som single kvinde er det nødvendigt i ny og næ at få afløb for de seksuelle drifter – og er du ikke til one night stands, kan det anbefales at købe en lækker vibrator.

Hvad er en Rabbit vibrator?

En Rabbit vibrator er en vibrator, som er udformet i den velkendte dildo stil, og som samtidig er forsynet med små, kaninøre lignende aggregater foran. ”Ørene” fungerer som klitoris stimulator , således at du på én og samme tid kan bearbejde g-punktet og klitoris – for den ultimative nydelse.

Den ikoniske Rabbit vibrator er gået hen og blevet en klassiker på markedet for sexlegetøj for kvinder – og denne berømmelse kan den ikke mindst takke den amerikanske tv serie Sex And the City for. De fleste kvinder husker det berømte afsnit, hvor den smukke, sexede og selvstændige single kvinde Charlotte får en Rabbit Vibrator, hvilket resulterer i total afhængighed. Der skal faktisk en intervention til, førend Charlotte vil give slip på sin Rabbit vibrator, så godt har den virket.

Benævnte afsnit førte til et boom i salget af den smarte vibrator med det innovative design, og siden er Rabbit vibratoren blevet efterlignet af utallige brands, som har håbet på at få del i vibratorens bragende succes. Den herostratisk berømte Rabbit vibrator fås i flere forskellige størrelser, og med et hav af indstillingsmuligheder når det gælder vibrations styrke, hastighed eller mønster. Du er garanteret den vildeste tilfredsstillelse med den lækre vibrator – og er du i besiddelse af en Rabbit vibrator, behøver du faktisk ikke andet sexlegetøj!

Find din nye Rabbit vibrator online

Ønsker du dig brændende en Rabbit vibrator, men er du for genert til at gå i en fysisk sexshop og købe den? Så kan du hos PurePleasure finde flere varianter af den ægte Rabbit vibrator til fornuftige priser. Du kan vælge mellem flere størrelser, mærker og farver – læs mere om den lækre Rabbit vibrator her: https://purepleasure.dk/rabbit-vibrator/