Det er vigtigt ved SEO i 2018

Din søgemaskineoptimering 2018 skal være så tidssvarende som muligt, men der er heldigvis nogle hovedområder, som du kan forankre dig ved og lægge en god strategi ud fra.

Det kan virke uoverskueligt sideløbende med sin hjemmeside og blog at holde styr på, hvad der rør sig af nye trends i SEO-verden.

Hvilke faktorer rangerer Google for tiden højest?
Hvad skal der ikke lægges vægt på i ens SEO?
Er der måske tilmed kommet nye rankingfaktorer til, siden du lagde din sidste SEO-strategi, som du har fulgt slavisk og blindt?

Vi kan hurtigt blive enige om, at det kan være besværligt konstant at være opdateret på, hvad der er nyt ved SEO, men derfor er det stadigvæk vigtigt, at du ofte tager et kig på din SEO-strategi og undersøger nyhederne ved søgemaskineoprimering, så de to ting passer sammen.

Heldigvis er der dog nogle “hovedemner”, som du altid kan tage udgangspunkt i, når du skal lægge din SEO-strategi.

Blandt disse kan nævnes:

– Sørg for at have valgt det eller de korrekte søgeord i relation til det, du gerne vil findes på.

– Hav styr på, at din hjemmeside er jævnligt opdateret med tekst og billeder, så den ikke bliver en støvet repræsentation af, hvordan din virksomhed har set ud tidligere.

– Tjek altid efter, at teknikken på din hjemmesiden fungerer korrekt. Der må blandt andet ikke være fejl i dine koder til hjemmesiden, da den skal køre optimalt.

 

Som sagt, er det her overordnede punkter. Der findes flere, men du går ikke helt galt i byen, hvis du bruger ovenstående punkter til at gå i dybden med of krydse af efter.