Du kan også spille andre typer boldspil med en beachvolleybold

27 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Selvom man sagtens kan spille lidt volleyball med en beachvolleybold, uden man nødvendigvis har en strand – man kan jo være ude på græs eller inde i en hal – så kan man også nogle gange have lyst til at spille andre typer af boldspil med denne slags bold.

Man skal dog huske på, at bolden ikke er beregnet til andre boldspil som sådan, selvom den er robust nok og kan holde til meget, så hvis man begynder at bruge den til andet, så kan man risikere, at den får skrammer og brugsspor, der til sidst kan være med til at ødelægge den.

Derfor bør man anskaffe sig en bold, der er beregnet til det givne boldspil; men hvis man alligevel beslutter sig for at spille et andet spil med ens volleybold, så er det nok på sin plads, at man får sig en beachvolleybold mere, så man altid har en klar til at spille det “korrekte” spil med den.

Beachvolleybold i andre sammenhænge

Bolden er jo meget velegnet til at spille for eksempel basketbold med, selvom den måske ikke har samme vægt eller hopper på samme måde, men sådan noget som at spille rundbold med den kan den trods alt ikke være for god til.

Man kan så spille “smørklat” med den, men man kan også jonglere med den med fødderne, men da denne bold ikke er beregnet til at blive sparket til, så skal man også her passe på, at man ikke er for hårdhændet med bolden, for ellers kan den sagtens gå i stykker.

Der er nok andre boldlege, som du kan finde på at spille med denne type volleybold, så det er bare at prøve sig frem, men som sagt skal man huske, at hvis det ikke helt fungere, så er det nok fordi, at bolden ikke er skabt til den slags spil.