Du kan sagtens tabe dig og spise flødekartofler samtidig!

04 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvis der er noget, som man tit hører folk på kur savne, så er det at spise flødekartofler.

Man ser jo på fløde som noget af det, der virkelig sætter sig på kroppen, og har man for eksempel svært ved at tage på i vægt, så er det faktisk ikke helt dumt at drikke fløde rent.

Men det er en udbredt eller i hvert fald gammeldags opfattelse at tro, at det ikke er muligt at spise flødekartofler og så samtidigt tabe sig.

Vi vil godt med det samme sige, inden vi fortsætter, at dette ikke er en slankeartikel med videnskabelige belæg, men mere information baseret på sund fornuft.

For som det første handler det med at tabe sig om, at man skal smide flere kalorier, end man tager på, så hvis du spiser masser af flødekartofler, men du samtidig motionerer som en hest, der opvejer indtaget af flødekartofler, så burde du sådan set tabe dig.

En “kur” med flødekartofler lyder skønt!

Nu er ikke to mennesker som bekendt ens, så det er ikke sikkert, at alle taber sig lige hurtigt, og selvom man er glad for flødekartofler, så bliver det måske også en lidt for ensformig diæt, som man ikke skal anbefale at kaste sig over.

Derudover handler det jo også om, hvordan man laver de flødekartofler, for selv hvis du går ned i en forretning og køber færdiglavede flødekartofler, så er der faktisk sjældent så meget fedt i.

Men når du laver kartoffelretten selv, så bør du også bare tænke over, hvad du laver den af, så der ikke kommer for meget fedt i.

Hvis du nu ikke er den type, der motionerer mest, så skal man også bare huske på ikke at lave for meget af retten, spise små portioner og spise langsomt, så man langsomt kan mærke mæthedsfornemmelsen komme over en.