Få udført hvepsebekæmpelse og lev et mere sikkert liv

07 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvepse hører selvfølgelig til i den danske natur og mange andre steder, men vi mennesker vil jo ikke genere hvepsene, men de insekter følger deres instinkter, så hvis de finder noget hos os – bomulighed eller mad eller begge – så invaderer de vores områder og bliver ikke bare til gene, men også til fare for os.

Man kan også være uheldig at have et hvepsebo i ens have, hvor hvepsene er efter dyr og mennesker, der kommer for tæt på dem, hvilket jo er naturligt, når de gerne vil forsvare deres territorie, men det er bare ikke hensigtsmæssigt, når vi var der først.

Skulle man komme til at ødelægge sådan et hvepsebo ved et uheld ved at kyle en bold efter det eller bare forsøge at fjerne det selv, så er fanden vitterligt løs.

Derfor skal man faktisk lade professionelle folk om at tage sig af den slags, for ellers kan det virkelig blive alvorligt og farligt.

Hvepsebekæmpelse skal ske, så snart man er klar over deres tilstedeværelse

Mange forbinder sådan nogle hvepse med, at de kommer også generer en udendørs, når man får lidt lækkert at drikke eller spise, og de insekter kan dufte sukkeret derfra.

Ja, og så gør det ondt at blive stukket af sådan en hveps, og man siger jo også, at de er hidsige, så de kan have let til at stikke en.

Men der er jo også folk, der er allergisk overfor hvepsestik, hvorfor man har endnu en god grund til at få fjernet sådan et hvepsebo hurtigst muligt.

Så er der også gedehamse, som kan ligne hvepse, og de her gedehamse er faktisk giftige!

Derfor er det ikke bare grundet irritationen og forstyrrelsen fra sådan nogle insekter, at man bør gøre noget ved dem: man kan også leve et mere sikkert liv ved at komme af med dem ved blandt andet fjernelse af hvepsebo i Hvidovre, hvis man er ramt af dem her.