Find den rette bamse til dit barns udviklingsniveau

17 december 2016 Kenneth Kristensen

Bamser er noget som stort set alle børn har og som de elsker overalt på jorden. Bamser giver tryghed, men kan også stimulere dit barns udvikling på mange andre områder.

Men det kan være en opgave at finde frem til lige præcis den bamse eller tøjdyr, der passer til dit barns alder. Det kan de dog hjælpe dig med hos Petula.dk. Via webshoppen kan du blive guidet til at de helt små babyer har behov for og elsker at røre ved bamsernes forskellige overflade teksturer. De små børn får stimuleret deres fornemmelser for omgivelserne ved at mærke dele som strittende knurhår, den bløde pels og evt. de hårde øjne. Og naturligvis er det vigtigt at der ikke er aftagelige dele på bamserne til de helt små.

De næste aldergrupper

Når barnet er mellem 1 og 3 år er det i en selvstændighedsfase, og begynder at kunne udføre mange ting selv. I denne alder får dyrene ofte navne og bliver faste følgesvende i hverdagen. Dermed virker bamserne som prøveklude for barnets følelser, og bliver på kysset og kastet rundt. I denne periode kan tøjdyrene desuden støtte barnet i forbindelse med at lære nye ord.

I 4 til 5 års alderen begynder børn at kunne skelne mellem fantasi og virkelig. Her kan de lege, hvor bamser og tøjdyr spiller vigtige roller. Og ofte kan tøjdyrene spille mange forskellige roller. En and kan sagtens være konge. Petula.dk har et udvalg af bamser og tøjdyr til alle aldersgrupper og du kan altid kontake folkene bag webshoppen for at få råd og vejledning omkring dit valg af den rette vare.

Stort udvalg

Og udvalget hos Petula.dk er imponerende stort. Tæt på 100 forskellige bamser og tøjdyr kan du finde i shoppen. Dette er til alle behov og alt fra en kæmpe elefant til små søde ænder. Eller hvad med små rangler til de hel små eller måske en and på hele 67 cm, der heldigvis ikke bider! Men også rigtig meget derimellem. Du kan helt sikkert finde, hvad du skal bruge. 

Uden skadestoffer

Endnu en stor fordel ved at handle hos Petula.dk er at alle produkter er uden stoffer, der kan skade dit barn. For de fleste steder er du ikke garanteret dette. Selvom produkterne er mærket med Svanen eller andre mærker, så kan der fortsat være stoffer, der kan have en skadelig virkning på dit barn. Dette er du sikre imod, når du handler hos Petula.dk, der er startet med netop med dette formål.