Forskellige typer af indvendige døre

08 februar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Hvis man ønsker nye indvendige døre så er der rig mulighed for dette, men hvilken slags dør skal man vælge? Det kan være svært lige at finde ud af. Derfor har vi i denne artikel dækket over nogen af de døre som du kan få til din bolig, så læs med her og få inspiration til hvilket døre du kan få installeret i dit hjem.

indvendige døre

Dobbelt døre

Hvis man har et stort hus og gerne vil have det mere stilagtigt, kan det være at man skal vælge dobbeltdøre. Dobbeltdøre har også den fordel at man let kan få sine møbler ind igennem, hvis dette skulle være nødvendigt. Det kan være med til at skabe mere luft og plads i boligen. Hvis det er sådan du mangler areal så kan det være du skal have installeret andre typer døre.

Skydedøre

Hvis man mangler plads i hjemmet kan det være en rigtig god ide at få installeret skydedøre i hjemmet, da det skaber mere plads i rummet. De åbner nemlig langs væggen og der er derfor ikke et stort svingareal man skal tage hensyn til. 

Franske døre

En fransk dør er en indvendig dør med glasruder, som skaber et syn indtil forskellige rum i boligen, det kan også være med til at skabe mere lys og en følelse af mere rummelighed i hjemmet. De laves både som enkelte døre og dobbeltdøre der er derfor rig mulighed for at få lavet forskellige typer af døre som franske døre.

Find en udbyder til at installere og købe døre hos

Der findes mange der tilbyder køb og installation af døre til dit hjem, de kan gøre det med præcis de mål du skal bruge, og hvis du ikke kender målene kan de også sørger for dette. Du kan via internettet skrive “døre i Aabenraa” og der vil komme forskellige muligheder op. Du kan også benytte dette link: https://online-doere.dk/vare-kategori/indvendige-doere/