Hvor mange sidehængte vinduer skal du bruge?

26 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Sidehængte vinduer er blandt de mest klassiske vinduer at have i ens bolig, så de passer til mange bygningstyper her, og man kan også vælge at få dem i forskellige størrelser, så man nok skal få sig nogle, der passer i størrelse og omfang til ens hjem.

Så når man har besluttet sig for, at det er de her velkendte vinduer, som man gerne vil have i ens hus, så skal men også finde ud af, hvor mange man har brug for.

Men så melder det næste spørgsmål sig: Hvad kommer der an på, hvilket antal man skal vælge af disse vinduer?

Det er der jo netop mange aspekter, som der spiller ind på.

Her har det selvfølgelig noget at gøre med, hvor stort ens hus/hjem er, og så skal man også se, hvad man har råd til af antal vinduer.

Men nogle vinduer skal man trods alt bruge, for hvad er et hjem uden vinduer, men alt for mange vinduer kan også se dumt ud.

Så mange sidehængte vinduer vil se flot ud

Så udover budgettet ser man også på, hvordan man får det bedste lysindfald i ens hjem med de her vinduer.

Der kan være mange vinkler, som man skal have styr på, så man får nok naturligt lys ind i ens hjem, for det er ikke det samme, at man bruger unaturligt lys.

Så kan det spille ind, hvor mange værelser og rum man har i huset, så man kan have lys ind til hvert lokale.

Dog skal man heller ikke vælge dem for store, for det kan gøre en lidt eksponeret od udsat, så man savner privatliv, og det er bare ikke det samme, at man kan trække gardiner for.

Det var lidt inspiration til, hvad du kan gå efter, når du vælger sidehængte vinduer til din ejendom.