Panasonic varmepumpe – En investering i dit hjem

12 december 2021 Athene Eriksen

advertorial

Panasonic varmepumper – Effektiv  og økonomisk 

Går du og tænker på, at få udskiftet din varmepumpe? Måske var sidste vinter lige til den kølige side eller måske vil du bare gerne være på forkant? Uanset hvad din individuelle situation er, så ønsker du nok, at få mest muligt ud af din investering. Derfor er der også nogle forskellige aspekter som du kan holde øje med, når du skal til at udvælge hvilket produkt, som er det rette for dig og dit hjem. 

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg skal have en ny varmepumpe?  

Der er flere forskellige faktorer, som vil have indflydelse på effektiviteten af din varmepumpe og dennes effekt på din pengepung. Det første de fleste tænker på, når de begynder deres søgen på markedet, er SCOP-værdien. Og hvad er så dette, tænker du måske?
SCOP-værdien fortæller om hvor meget varme, din varmepumpe kan producere årligt, pr. kWh denne benytter til formålet. Dette er naturligvis essentielt at holde i mente, da kvaliteten af denne vil kunne afspejles på både din varme- og elregning. 

En anden vigtig faktor, er noget som Panasonic har valgt at kalde “T-Cap” eller rettere: Total kapaciteten. Dette fortæller dig som kunde, under hvilke forhold, din varmepumpe præsterer bedst. Ved mange andre konkurrerende produkter på markedet, vil effektiviteten falde når temperaturen kommer omkring -20 C. Men når du vælger ægte kvalitet og håndværk, kan du føle dig tryg og sikker, i både regn, sne og slud, da funktionaliteten ikke daler, grundet ydre forhold. 

image

Forøg din livskvalitet, med god opvarmning af dit hjem 

Det er hverken sundt eller sundhedsmæssigt forsvarligt, at leve under for kolde forhold, i længere perioder af gangen. Øg din livsglæde, ved at komme hjem til et varmt og imødekommende hjem. 

Varmepumper Panasonic, kan hjælpe dig med præcist det. Kontakt din leverandør i dag