Professionel træfældning og topkapning i Højbjerg

09 februar 2021 Astrid Pedersen

Høje træer er flotte og kan udgøre alletiders legeplads for klatreglade børn i alle aldre. Men et stort og højt træ kan også udgøre en fare for såvel nærliggende byggeri som for de mennesker, som færdes omkring det.

Mange mennesker har oplevet at få taget eller vinduerne i deres hus ødelagt af træer som er væltet under en storm, eller af grene som har revet sig løs. Derfor hører store og høje træer hjemme i skoven eller i forbindelse med åbne marker, og ikke i bebyggede områder. Og derfor bør du sørge for at dit høje træ bliver fjernet på forsvarlig vis skulle det have vokset sig så højt at det udgør en potentiel fare.

Få professionel hjælp til træfældning i Højbjerg

Hvis din flotte birke pludselig rager mange meter op over tagryggen, eller lindetræet er begyndt at blive faretruende stort, er det således vigtigt at du får det fjernet inden det afstedkommer skade på mennesker eller på materiel.

Hvis dit træ vælter og ødelægger naboens carport er det ikke sikkert at din forsikring vil dække omkostningerne til udbedring af skaden. Der er nemlig i langt de fleste grundejer foreninger regler for hvor høje træer må være. Og er dit træ for længst vokset over mål vil der nok ikke være hjælp at hente.

Er du bosat i Højbjerg eller på de kanter kan du med stor fordel vælge det professionelle træfældning firma 1-2-træfældning.dk ApS. Hos 1-2-træfældning.dk ApS kan du få hjælp til på en sikker og forsvarlig måde at komme af med det store træ. Hvis træet kan fældes uden problemer vil 1-2-træfældning.dk ApS sørge for at dette sker under kontrollerede forhold. Og er bebyggelsen for tæt til en fældning kan fjernelse af træet ske ved en metode som kaldes topkapning.

Du kan læse mere om træfældning og topkapning på 1-2-traefaeldning.dk.