Sikker bilhandel med et fordelagtigt bil lån

Er det ved at være på tide med en ny bil – og går du og overvejer, om den nyeste tilføjelse til husstandens bilpark skal være en ny eller en brugt model? Så bør du nøje overveje alle fordele og ulemper, der er i forbindelse med køb af en henholdsvis fabriksny og en brugt bil.

Brugte biler kan være meget slidte

Hvis du og din familie er afhængig af en velfungerende bil i det daglige – for eksempel på grund af jeres bopæls geografiske placering, eller fordi I har mange daglige gøremål – er der en del ulemper forbundet med at købe en brugt bil. Med en brugt bil ved du aldrig hvor længe den kan holde sig på vejen førend den begynder at skrante.

Dele i biler har det med at blive slidt i forskellige tempi – og derfor stå af én ad gangen på tidspunkter, som ikke altid er lige belejlige. Det kunne for eksempel være under kørsel på motorvejen, eller netop som du står og skal hjem fra arbejde – og måske skal hente børn i institutioner på vejen hjem. Med en ny bil ved du, at der kan gå flere år førend bilen skal på værksted. Hvor en brugt bil har tendens til ofte at skulle gennemgå reparationer eller udskiftning af reservedele, kommer en ny bil med en vis garanti. Dette betyder, at du har sikkerhed for mere tryg færdsel på vejene, og samtidig sparer en del penge på mekaniker regninger.

Hvordan kan jeg få råd til en ny bil?

Den mest indlysende ulempe ved en fabriksny bil, er den høje udgift i forbindelse med køb heraf. Her har du dog mulighed for at optage et fordelagtigt bil lån, som sætter dig i stand til at finansiere din bil over en periode, du selv fastsætter. Læs mere på https://ikanobank.dk/laan/billaan