Skal du finde en ny dør, bør du ikke gå på kompromis med sikkerheden

16 august 2022 Camilla Sørensen

editorial

Når du leder efter en ny dør, må du ikke gå på kompromis med sikkerheden. Dørens materiale er meget vigtigt, og det samme er pasformen. En dårligt monteret dør kan udgøre en sikkerhedsrisiko og opfylder måske ikke dine forsikringskrav.

Hos KLAR finder du døre af god kvalitet til konkurrencedygtige priser, der er lavet efter mål, så de passer perfekt til dit hjem. De har et bredt udvalg af døre i mange forskellige materialer, så du kan finde den perfekte dør til dine behov – og de går ikke på kompromis med sikkerheden.

Hvilke andre aspekter af sikkerhed skal jeg tænke på?

Installationen af døren er også vigtig. En professionel dørmontør sørger for, at døren er korrekt monteret og sikker. De vil også give dig råd om den bedste måde at sikre din dør på.

Køber du din dør hos KLAR, skal du dog være forberedt på, at du selv skal bestille en montør – alternativt skal du klare arbejdet på egen hånd.

dør

Er videoovervågning noget for dig?

En anden måde at sikre dit hjem på er ved at anvende videoovervågning. Det kan være en god måde at afskrække indbrudstyve på og give dig ro i sindet.

Der findes mange forskellige typer af videoovervågningssystemer, så det er vigtigt at undersøge tingene, før du køber. Du skal overveje prisen, de funktioner, du har brug for, og hvor nemt systemet er at bruge.

Føl dig tryg i dit eget hjem

Når det kommer til sikkerhed, skal du passe på ikke at overgøre det. Det kan føre til, at du bliver utryg i din bolig, og det er netop ikke meningen.

Tværtimod er fordelene ved at vælge en god og sikker dør samt eventuelle sikkerhedsforanstaltninger, at du skal føle dig tryg og godt tilpas, når du er hjemme – også hvis du er alene hjemme, eller dine børn er.