Tips til hvordan resin kan bruges

31 juli 2021 Silje Hansen

Når det kommer til kreative projekter, du selv kan kaste dig over derhjemme, så kan der være god grund til at inddrage resin. For det er nærmest kun fantasien som sætter grænser, når det kommer til dette produkt. 

Forskellige måder du kan bruge resin på 

Lav din egen kunst med resin 

Hvis du er ude i naturen og falder over drivtømmer, søstjerner eller andet, så kan du lavet helt unikt kunst ved at give det et lag med resin. Resin giver nemlig en hærdet overflade, som gør, at materialerne underneden kan holde i meget længere tid. Brug derfor muslingeskaller m.m. til at lave rammer, fade eller anden kunst, du kan hænge op derhjemme. 

Brug resin til dine smykkevedhæng 

Synes du, det er charmerende, at du kan lave smykker, du selv kan gå med? Så kan du med fordel tage på stranden og lede efter rav eller andet, du gerne vil bruge til et armbånd, en halskæde eller måske øreringe. Med et lag resin skabes der nemlig en forsegling omkring det eller de vedhæng, du laver smykker af. 

Brug resin til at lave bordplader

Kunne du tænke dig at lave en bordplade, som er unik, og som du selv har sat dit præg på? Så kan du igen bruge resin til projektet. Du kan nemlig placere alt fra sten, muslingeskaller, sand, blomster eller andet, som efterfølgende kan hærdes med resin, så overfladen kan tåle diverse væsker m.m., som kan komme på ethvert bord, når det tages i brug.

Vil du have hjælp til brugen af resin? 

Kunne du tænke dig at få god vejledning, før du tager resin i brug? Så kan du alt række ud til en leverandør af resin, som helt sikkert kan fortælle meget mere om, hvordan du bruger det på forskellige materialer, så du selv kan få helt styr på det.